top of page

HAXBALL PREMİER LİG'DE NEFES KESEN HAFTA!

Haxball Premier Lig'de 2. hafta oldukça kritik mücadelelere sahne oldu.
2. haftanın son 3 maçı da oynandı ve ligdeki takımlar arasındaki rekabet daha da kızıştı. İşte maçların sonuçları...


Haxball Premier Lig'de 2. haftanın kapanışıyla şampiyonluk yarışında kıyasıya bir heyecan yaşanıyor. Takımlar arasındaki mücadeleler giderek daha önemli hale geldi ve her maç büyük bir rekabet içerisinde geçti. Kıran kırana mücadelelere şahit olduğumuz bu 2 haftada, ligdeki takımların performanslarını ve taktiklerini geliştirebilmesi adına zemin hazırladı.



GÜNÜN MAÇINDA TARİHİ GERİ DÖNÜŞ! CA PENAROL, YENİLGİDEN ZAFERE UÇTU!

Maç Özeti

1. dakikada Fire Blade öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta DERTLİ, duvar pasıyla topu takım oyuncusu Haesa ile buluşturdu. Haesa, rakip oyuncusuyla girdiği ikili mücadelede topu kaybetti. Topu uzaklaştırmak isteyen Penarol'un oyuncusu, Zany'nin kısa kalan pası sonucunda top, Blade oyuncusu Haesa'nın önünde kaldı. Haesa, bu topu şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 1-0


3. dakikada Fire Blade farkı bire çıkarttı. Skoru eşitlemek isteyen Penarol, topu orta sahada kaybetti. Haesa'nın önünde kalan topu bekletmeden takım arkadaşı Negan'a gönderdi. Negan, topu yukarı pasladı. Bomboş topla buluşan Paly'nin vuruşu, kale direğinin yanından dışarı çıktı. Sahada kalan topa hareket eden Negan, dar açıdan vurdu. Bu vuruş sonrasında Penarol kalecisi zaary'nin çabası yetmedi: 2-0.


4. dakikada Fire Blade üçledi. Sağ kanattan gelişen atakta Blade oyuncusu Tsubasa'nın girdiği mücadelede boşa seken topa hareketlenen Haesa, topu bekletmeden yıldızına gönderdi. Ceza sahası dışında kaleciyle karşı karşıya kalan Negan, topu boşa çevirdi.

Kaleyle karşı karşıya kalan PALY, topu boş ağlara gönderdi: 3-0


6. dakikada Penarol 'Daha maç bitmedi' diyor. Sağ kanattan gelişen atakta Panerol oyuncusu youshra, topu içeri çevirmek istedi. Haesa'nın ters dokunuşuyla topla buluşan raúl', bekletmeden köşeye vurarak Fire Blade kalecisi abedi pele'yi avladı: 3-1


7. dakikada Penarol farkı bire indirdi. Gerilerden gelen Penarol, oyuncusu youshra'nın içeri kavisli ortasıyla topla buluşan raúl', takım oyuncusu Matthëws'e pasladı. Matthëws topu ağlarla buluşturdu: 3-2


8. dakikada Fire Blade rakibinin umutlarını yavaş yavaş söndürüyor. Orta sahada topla buluşan Blade oyuncusu Paly, attığı olağanüstü pasıyla topla buluşan Negan, Penarol oyuncusu youshra ile girdiği omuz omuza mücadelede topu kazanmayı başararan Negan, topu boş ağlara şutladı: 4-2


9. dakikada Penarol tekrardan farkı bire indirdi. raúl'un ceza sahasından vurduğu şuta karşılık veren Blade oyuncusu Tsubasa Ozora, topu uzaklaştırmak isterken rakibi Matthëws'in önünde kaldı. zany' ile verkaç sonrasında Matthëws, yakın mesafeden topu ağlarla buluşturdu: 4-3


10. dakikada Penarol skoru eşitledi. Boşta kalan topu kontrol eden Penarol oyuncusu 'villa, topu duvar pasıyla takım arkadaşı zany' ile buluşturdu. Yakın mesafede bulunan raúl', takım arkadaşı zany'nin üzerine koştu ve topa aynı anda vurarak hız kazandırdı. 300 km/s hızla kaleye giden şutu Blade kalecisi abedi, izlemekten başka bir şey yapamadı: 4-4


14. dakikada Penarol Tarihi Bir Geri Dönüşe İmza Attı: Ne Oluyor Böyle! Sol kanattan gelişen atakta Penarol oyuncusu zany' topu içeri çevirdi. İçeri çevrilen topla buluşan Matthëws, takım arkadaşı 'villa'ya attığı pası geçiremedi. Kademede yerini alan PALY, topu uzaklaştırmak isterken tekrar rakibi Matthëws'a pasladı. Matthëws, bu hatayı affetmedi ve topu çaprazdan ağlarla buluşturdu. 4-5



KAPTANLARIN BASIN TOPLANTISI: MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALAR

Fire Blade Takımının Kaptanı Haesa'dan Açıklama:

Geçtiğimiz Cuma oynadığımız Eryoz maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak, bu mağlubiyet takımımıza önemli bir ders verdi. Fire Blade olarak Panerol maçına yoğun bir hazırlık süreci geçirdik; karşılaştığımız sorunları açıkça belirledik ve bunlar üzerinde titizlikle çalıştık.


Maçın ilk yarısında, hızlı ve etkili bir oyun sergileyerek 3 gol atmayı başardık ve rakibimizi hazırlıksız yakaladık. Ancak, ilk yarının sonlarında ve ikinci yarıda yediğimiz gollerle biraz dağıldık.


Dün takımım 3 puanı alamadı, fakat gösterdikleri mücadele ve gelişim açısından gözümde üç puanı kazanmış gibiyiz. Takımımızın performansı, azmi ve ilerlemeye olan kararlılığı, gelecekteki başarılarımızın teminatıdır.


CA Penarol Takımının Kaptan 'villa'dan Açıklama:

Öncelikle maç hakkında değerlendirme yapmak gerekirse gerçekten çok zevk aldığımız ve verdiğimiz bir maçtı. Kendi takımım hakkında değerlendirme yapmam gerekirse defans hattımızda çok boşluklar vardı. Bu boşlukları maalesef rakip takım değerlendirdi.


Maç içerisinde "Rousseau" adlı oyuncumuzun eksikliğini oldukça derinlerde hissettik. Ataklarımıza gelecek olursak rakibin açıklarını değerlendirdiğimizi söyleyebilirim. Yedek golcümüz Matthews adeta Batshuayi gibi çıktı 3 puanı getirdi. Zany ve Raul'un iş birliği sonucu harika bir Tsubasa golü attık, umarım bu gol puskas alır. Maçın hakemine de değinmeden geçemeyeceğim, sarı kartlarda bize göre çifte standart uyguladı. Bugün oynayacağımız Shaktar Karaganda maçı için hazırlıklara başladık. Herkese iyi günler dileriz.



İSTANBUL CİTY, 10 GOLLE SEZONUN İLK GALİBİYETİNİ ALDI.

Haxball Premier Lig'in 2. haftasının son gününde İstanbul City, evinde büyük bir performans sergileyerek rakibini 10-1 mağlup etti. Geçen hafta zorlu bir mücadele veren İstanbul City, bu hafta sahasında gösterdiği etkili oyunla sezonun ilk galibiyetini aldı. Takımın gollerini Âlva (3), záracho (4), Thor™ (2) ve Efraid kaydetti. Bu sonuçla İstanbul City, zirveye yaklaşma yolunda önemli bir adım attı.



INTER MİAMİ YİNE YENİLMEDİ.

Haxball Premier Lig'in 2. haftasının kapanış maçında, Inter Miami evinde oynadığı karşılaşmada rakibini 7-1 mağlup etti. Geçen hafta da etkileyici bir performans sergileyen Inter Miami, bu hafta da yenilgi yüzü görmeden net bir galibiyet aldı. Amerikan ekibinin gollerini own goal, DusanTadic#10 (2), n!ko (2), szcey ve kréi kaydetti. Bu sonuçla Inter Miami, tekrardan lider koltuğuna oturdu ve şampiyonluk mücadelesinde güçlü bir konum elde etti.



ERYOZ VE SHAKTAR MAÇI AŞIRI YAĞIŞ NEDENİYLE ERTELENDİ.

2. haftada oynanması planlanan Haxball Premier Lig Reapers Of Eryoz-Shaktar Karaganda karşılaşması, aşırı yağışlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yoğun yağışların sahadaki oyun koşullarını olumsuz etkilemesi nedeniyle maçın güvenli ve adil bir şekilde oynanabilmesi için yeni bir tarih belirlenecek.



Haxball Premier Lig'de gecenin maçlarında alınan skorlar şu şekilde:

Ca Penarol 5-4 Fire Blade

İstanbul City 10-1 Nottingham Forest

Inter Miami 7-1 Flash Wolves



Haxball Premier Lig'de 3. haftanın programı:
8 Temmuz Pazartesi

21.30 | Flash Wolwes vs Los Galactıcos

22.15 | Reapers of Eryoz vs İstanbul City

23.00 | CA Penarol vs Shaktar Karaganda

23.30 | Nottingham Forest vs İnter Miami

10 Temmuz Çarşamba

Belirlenmedi | Roanatolia vs Fire Blade

Belirlenmedi | Real Madrid vs Rise Again

Belirlenmedi | İstanbul United vs Werder Bramen

Belirlenmedi | Theia FC vs River Plate

Belirlenmedi | Zenith Zealots vs Maximilian FC


132 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page