top of page

GOL KRALI ENZO | ÖZEL RÖPORTAJ

River Plate'nin yıldız golcüsü Enzo, HPL TV'de röportaj verdi.


Haxball Premier Lig'de 8 gol kaydeden River Plate oyuncusu Enzo, HPL TV'de sorularımızı yanıtladı.



Sezon başlangıcında gösterdiğin performansla takımının yanı sıra Haxball Premier Lig'de en önemli oyuncuları arasında yer aldın. Bu form grafiğini nasıl yakaladın?

"Yılların verdiği tecrübeyle tabii ki. Yaklaşık 10 yıldır haxball oynuyorum. Bu sürede RS,MRS,Futsal derken sayısız oyun modunda tecrübem ve takımlarım oldu. Ligin ilk maçı aslında benim V6'da ki 3. maçımdı. V6'da gerçekten yeniyim bu yüzden ben bu formumu tecrübeme bağlıyorum."


Performansının tamamını sahaya yansıtabiliyor musun? "Daha iyi şeyler yapabilirim" diye aklından geçirdiğin oluyor mu?

"Kesinlikle daha iyi olabilirim. Daha doğrusu olabiliriz. Dediğim gibi V6'da gerçekten yeniyim bu yüzden her maç yeni şeyler öğrenmek için bir fırsat. Benimle beraber takımda ki birçok arkadaşım da V6'da yeni sayılır. Bu yüzden her maç bir öncekinin üstüne koyacağımızı ve daha iyi olacağımızı düşünüyorum."


En önemli özelliğini nasıl tanımlarsın?

"Bence en önemli özelliğim oyun bilgim. Buna her mevkide oynayabilmemin baya bir artısı olduğunu düşünüyorum. Her mevkide geçmişim var. Bu sayede forvet oynarken defansın ne yapacağını veya defansken forvetin neler denemeye çalışacağını önceden sezebiliyorum. Bu benim oyun içindeki pozisyon alışımı, fırsatçılığımı ve oyun görüşümü önemli bir biçimde arttırıyor."



Futbolcu olmak nereden aklına geldi? Bir yönlendirme mi oldu?

"Kısa ve öz. Futbol için doğdum ve futbol için yaşıyorum. Başka bir şey aklımın ucundan dahi geçmedi."


Haxball Premier Lig Takımın ve senin adına nasıl başladı? İki maçta göstermiş olduğunuz performansı nasıl buluyorsun?

"Güzel ancak şanssız diyebilirim. İlk maç zaten harika bir performans göstererek farklı bir skorla galibiyete ulaştık. İkinci maç neredeyse tüm maçı önde götürmemize rağmen birkaç ufak hatayla yaklaşık 2 dakikada 3 gol yedik ve berabere kaldık. Bence kazanmamız gereken bir maçtı. Bunun dışında takımın performansından memnunum"


Takımında en iyi anlaştığın partnerin kim?

"Herkesle güzel anlaştığımı düşünüyorum. Ancak hem pozisyonumuzun yakınlığından hem de gollerimdeki asistlerin çoğunu onun yapmasından dolayı bu soruya sal cevabını verebilirim. Bence aramızdaki kimya üst düzey"



Teknik direktör olursan takımını hangi sistemde oynatırsın?

"4-3-3 atak. Küçüklüğümden beri FIFA ve Pes'te en çok kulandığım formasyondur.Kanatlı ve 10 numaralı formasyonlara ayrı bir sevgim var."


Kitap okumayı sevdiğini biliyoruz. Ne tarz eserler ilgini çekiyor?

"Tarihe inanılmaz ilgiliyim. Bu yüzden genellikle dünya tarihi hakkındaki eserler daha çok ilgimi çekiyor."


Haxball Premier Lig'de kendini ve takımını hangi konumda görüyorsun?

"Bence V6'da çok tecrübemiz olmasa da en büyük şampiyonluk adaylarından biriyiz. Umarım yolun sonu şampiyonluk olur"



2 Haftada attığın 8 golle gözleri boyamayı başardın? Lig sonunda toplam kaç gol atmayı hedefliyorsun?

"Belli bir gol hedefim yok. Hedeflerim takımla ilgili. Bu yüzden gol atmam gerekirse atar, asist yapmam gerekiyorsa asist yaparım. Yine de şuanda maç başına 4 gol ortalamam

var. Umarım bunu daha da yükseltebilirim"


Haftaya Theia FC ile karşılaşacaksınız. Bu müsabakaya hazırlanmaya başladınız mı, maç hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyiz?

"Her maç olduğu gibi bu maçta hedefimiz 3 puan. Rakibimize özel bir plan yapmıyoruz. Kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde de rahatlıkla 3 puanı alacağımızı düşünüyorum."


Taraftarlarınıza iletmek istediğiniz bir şey var mı?

"Bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda onları hayal kırıklığına uğratmayacağımıza eminim. Yolun sonu şampiyonluk. İnanın!!"


134 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page